Бібліотека №119

14.05.2023

 
З нагоди Міжнародного дня сім’ї до бібліотеки № 119 завітали юні читачі та їх батьки на літературну годину «Читає родина – читає дитина». Презентація «Святкування Міжнародного дня сім’ї в Україні та світі», обговорення улюблених творів українських та зарубіжних письменників, пізнавальна вікторина «Багато читаєш – багато знаєш», поради бібліотекарів щодо родинного читання – жваве, невимушене, дружнє спілкування у бібліотеці виявило, що читачі різних поколінь можуть мати однакові літературні уподобання, що книжка об’єднує родину, а читання та відвідування бібліотеки може бути гарною сімейною традицією.
 
 

09.05.2023

 
У День Європи учні спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Лісові дзвіночки» здійснили у дитячій бібліотеці № 119 літературний круїз «У книжковій круговерті».
Мандри країнами Європейського Союзу, книжки із серії «Казки Європи», квіз «Пізнаємо Європу», філворд «Казкові герої дружніх країн» - знайомство з країнами Європи дуже зацікавило юних читачів, принесло їм багато нових знань, позитивних емоцій та заохотило до подальшого читання.
 

05.05.2023

Арт-година «Улюблені герої - різнокольорові» у бібліотеці № 119, на яку з нагоди Дня розмальовки завітали діти з особливими освітніми потребами, долучила малят до образотворчого мистецтва через книжки.
 
 

Подорож сторінками українських казок, літературна вікторина «Герої для розмальовки», гра-асоціація «Веселка кольорів», улюблена анімація – маленькі читачі з захопленням грали, фантазували, творили та отримали чудову антистрес-терапію, що так потрібна у нашому нелегкому сьогоденні.
 
 
 
 
 

03.05.2023

 
3 травня, у Всесвітній день Сонця, у дитячій бібліотеці № 119 для вихованців з особливими освітніми потребами ДНЗ № 176 був проведений медіа-етюд «Промінь сонця візьми у долоньку».
 
Цікавинки про Сонце, голосні читання віршів та оповідань з книжкової серії «Сонячне коло», жартівливі загадки, пізнавальний мультфільм «Дивовижна зірка Сонце», майстер клас «Сонячні промінці» - маленькі читачі залюбки мандрували світом тепла і позитиву. Тож бажаємо нашим діткам тільки сонячних та мирних днів!
 

27.04.2023

 
До Дня «Розкажи історію» та Міжнародного дня настільних ігор юні читачі бібліотеки № 119 опановували через гру мистецтво сторітелінгу на занятті студії «Мовні витребеньки».
Створення спільної історії, мовно-літературні ігри «Асоціації», «Знайди героїв», «Випадкові слова» - діти відчули себе майже письменниками-новачками, виявили фантазію й креативність, розширили знання з української мови та переконалися, що без електронних ґаджетів також можна цікаво, пізнавально, творчо провести дозвілля.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter