Бібліотека №115

08.11.2019

«Буду я навчатись мови золотої»
Лінгвістична гра

Напередодні чудового свята - Дня української писемності та мови - у бібліотеці пройшла мовознавча гра для школярів за загальносистемним проектом «За українську мову!».

В «Країні мовних цікавинок»  школярі змагалися у різних конкурсах та перевіряли свій рівень знань у вікторинах. Діти дізналися про складний і тернистий шлях української мови до визнання і становлення, про важливе значення мови в житті людини.
Бібліотекарі закликали маленьких читачів шанувати і любити рідну мову, піклуватися про неї, захищати, розкривати для себе її велич й могутню силу.
 

07.11.2019

«Золота красуня — осінь-чарівниця!»
Свято осені

 «Золота красуня — осінь-чарівниця!
По землі ступає, золотом іскриться.
В жовте і червоне листячко фарбує
І картини дивні, чарівні малює!»
Надія Красоткіна


     Осінь – чарівниця. ЇЇ називають золотою, загадковою, неповторною. Приваблює вона нас буянням фарб та щедрими дарунками.
 
 

     Дух осені відчули дітлахи дитячого садочка № 689, завітавши до бібліотеки та Галереї мистецтв. Маленькі читачі познайомились з книжками про золоту осінь, жваво відгадували загадки та відповідали на запитання вікторини.
 
 

     Галерея мистецтв зустріла малечу яскравими картинами міста, природи та натюрмортів. Під враженням почутого та побаченого діти, за допомогою дарів осені, створили осінню фантазію. Відтиски яблук, груш, цвітної капусти та осінніх листочків заграли на білому папері різними кольорами, створюючи неповторні малюнки.


 
 

04.11.2019

«Канікули під парасолькою»
Калейдоскоп

     Під час осінніх канікул дітлахи гарно відпочили та чудово розважилися у бібліотеці за особливою програмою дозвілля.
 
 

      Маленькі читачі брали участь у різноманітних вікторинах, головоломках та настільних іграх, подорожували незвичними країнами Мультляндією та Фентезі-лендом.
 
 

       Школярі проявили кмітливість і ерудицію, поповнили свої знання про країну Піднебесної, взявши участь у незвичному квесті «Хто придумав конг-фу та скільки років китайському чаю».
 
 

     У мистецькій зоні кожен охочий зміг дати волю своїй фантазії у виготовленні осінньої парасольки. А у затишному куточку, бібліотеки під парасольками, маленькі відвідувачі читали улюблені книжечки разом з батьками.
      Канікули у бібліотеці завжди проходять у позитивній, теплій атмосфері, де кожен відвідувач знаходить те, що йому до вподоби.


 
 

29.10.2019

«Хто придумав конг-фу та скільки років китайському чаю»
Квест

Сьогодні бібліотека перетворилася на острівець Піднебесної.

Вікторини, прислів’я та приказки в українській та китайській культурі, мандрівка шовковим шляхом, відгадування винаходу, створеного стародавніми китайськими вченими – все це та багато іншого стали етапами захоплюючого квесту, який привів учасників до китайського прислів’я «Людина, яка зрушила гору, починала з перетягування дрібних камінчиків».
Квест до Року Китаю в Україні допоміг учасникам дізнатися багато цікавого про цю дивовижну країну та отримати не тільки інтелектуальне задоволення, а й солодке заохочення і несподівані подарунки.
 

24.10.2019

«Казковий барвограй»
Розважальна феєрія

      Феєрія казок відкрила свій сяючий простір для учнів 3 класу ЗЗСО № 238.
     Бібліотекарі запропонували для дітей різноманіття цікавих вікторин про казки та їх героїв, конкурси, ребуси, кросворди, загадки, ігри та показ мультфільму. Веселка книжок та журналів, представлених у бібліотеці, зацікавила маленьких читачів своєю різноманітністю та новизною.
 
 
 

     Кожен отримав свою порцію цікавості, жвавості та захопленості.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter