Бібліотека №115

09.01.2018

Запрошуємо всіх охочих відвідати велику виставку художніх робіт дітей з Центру естетичного виховання «Гармонія», що проходить у бібліотеці.
  Для вас представлені понад 200 робіт у найрізноманітніших техніках виконання: живопис, графіка, декупаж, солоне тісто. Приходьте і поринайте у світ дитячих фантазій!
 Дякуємо Центру «Гармонія» за надані для виставки роботи, що дарують нашій бібліотеці відчуття свята щодня!


Виставка триватиме до березня!

 
 

27.12.2017

«Новорічна фантазія»
Вернісаж

Дивовижні події передноворічної пори тривають!

27 грудня в бібліотеці пройшло урочисте відкриття виставки художніх робіт дітей позашкільного навчального закладу Деснянського району Центру естетичного виховання «Гармонія».

Більше 200 робіт у різних техніках виконання: живопис, графіка, декупаж, солоне тісто – розмістилися на 2-х поверхах нашої бібліотеки. А для тих, хто завітали побачити їх першими, відбувся чудовий концерт із пісенними та танцювальними виступами. Не обійшлося і без сюрпризів! Участь у безпрограшній лотереї принесла для всіх веселі, корисні та приємні подарунки.

Дякуємо Центру «Гармонія» за влаштоване для  нашої читацької аудиторії свято! А всі, хто не потрапив на відкриття, не засмучуйтесь!

Виставка триватиме до березня місяця, вхід вільний.
 

26.12.2017

«Музичний фреш»
концерт гітарної студії «Ритм»

Повну глядацьку залу нашої бібліотеки 23 грудня зібрав звітній передноворічний концерт гітарної студії «Ритм».

Для гостей заходу діти представили велику музичну програму, яку вивчали та готували протягом усього року. Звучали найвідоміші та улюблені всіма хіти вітчизняної та світової сцени, повільні та запальні мелодії, інструментальні композиції й пісні. Відзначили успіхи спільною солодкою вечерею за келихами соку, схвальними відгуками та приємними враженнями.


Дякуємо надзвичайно талановитим дітям студії та її керівниці Людмилі Олександрівні за чудовий музичний подарунок та святковий настрій.
 
З нетерпінням чекаємо на ваші прийдешні виступи на нашій сцені!
 

18.12.2017

«Зимова казка»
Святковий ранок
до Дня святого Миколая
 
Чудове зимове свято до Дня святого Миколая влаштувала наша бібліотека в партнерстві з центром естетичного виховання «Гармонія» для дітей спеціалізованого навчально-виховного комплексу «Мрія».

Святковий ранок із снігуронькою, сніговиком, ошатною ялинкою, піснями, співами, танцями, іграми, конкурсами наповнив дитячу аудиторію духом гучного та веселого свята. А завдяки майстер-класу, за результатами якого у всіх вийшли дуже гарні, яскраві, блискучі ялинкові прикраси, діти мають що подарувати на новорічні свята своїм рідним та близьким.
 
До того ж, всім, хто був на святі в «Мрії» сьогодні неймовірно пощастило! Їм не доведеться чекати сутінок, адже Миколай привітав їх першими. Він обіцяв виконати всі найзаповітніші бажання і, звичайно, приніс дітям багато солодкого.
 
Бажаємо всім, щоб ваш Миколай був так само солодкий і радісний!
 

24.11.2017

«В гармонії із самим собою»
Психологічний тренінг
 
24 листопада для учнів 6 класів ЗОШ № 275 у бібліотеці відбувся психологічний тренінг в рамках лекторію з морально-правового виховання «Теми без обмежень, емоції без заборон».

Соціальний представник з Центру сім’ї та жінок Деснянського району спілкувалася з дітьми про пріоритети, потреби, бажання, соціальні норми та запити. Діти, в свою чергу, розповіли про свої проблеми у школі та у спілкування з однолітками та отримали від ведучої тренінгу корисні поради про те, як підвищити свою самооцінку та де шукати позитивні емоції і ресурси аби протистояти труднощам та випробуванням.
 
Беріть до уваги - маса приємного позитивного та доброго завжди є у бібліотеці для вас – приходьте! Бажаємо всім гармонії!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter