Бібліотека №115

23.12.2019

Новорічна сніжинка
Майстер клас

Наближається чарівний час казки та бажань – Новий рік. Хочеться зробити свято яскравим і неповторним, потішити своїх друзів та близьких унікальними подарунками, зробленими своїми руками. Саме на  таке, творче, креативне заняття завітали до бібліотеки учні 1 класу ЗЗСО № 249.
Виготовлення з паперу оригінальних новорічних сніжинок дало дітям можливість вдосконалити свою майстерність, проявити необмежену фантазію, подарувало святковий настрій, змусило повірити в новорічну казку!
 

13.12.2019

«Окриляюче кіно»
Кіномозаїка

      На прем’єру фільмів-переможців Міжнародного кінофестивалю «Світло» завітали учні 3 та 4 класу ЗЗСО № 249.
     Великий екран, короткометражні та мультиплікаційні фільми – так відбулося знайомство дітей  з найкращими стрічками відомого міжнародного кінофестивалю.
    Добрі та зворушливі герої - конячка Камелія з мультфільму «Весела конячка» та  маленький хлопчик-сирота  з короткометражного фільму «Прощена неділя» навчила маленьких глядачів, як боротися з самотністю та прощати своїх ворогів.
 
    Кіно як кисень, після якого хочеться жити на повну, ставати кращими і добрішими!

 
 

02.12.2019

«Азбука СНІДу»
Шок-урок

Що ви знаєте про СНІД? Як запобігти цьому захворюванню? На ці та інші питання отримали відповіді учні 9 класу ЗЗСО № 249 та 8 класу ЗЗСО № 308.

Співробітник Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповів присутнім, як розповсюджується ВІЧ в організмі людини, ознайомив з шляхами передачі інфекції та з простими правилами безпеки. Він звернув увагу учнів на те, що ВІЛ/СНІД є однією із самих глобальних проблем і його наслідки безпосередньо стосуються кожного.
Сподіваємося, що почуте приверне увагу дітей до проблем, що впливають на поширення ВІЛ/СНІДу і допоможе їм надати перевагу здоровому способу життя.
 

29.11.2019

«Веселе мишеня»
Майстер клас

Щороку 30 листопада у багатьох країнах відзначають Всесвітній день домашніх тварин - нагадування про те, що тварини потребують захисту.

До цього свята долучилися і учні 1 класу ЗЗСО № 249, завітавши до Галереї мистецтв на майстер клас.
Діти з натхненням приступили до роботи. За допомогою кольорового паперу та клею вони створили неймовірних, яскравих мишенят. Також маленькі майстри познайомилися з різними цікавими книжками про тварин, які з радістю переглядали та читали.
 

22.11.2019

«Вовк запитує в діток: я з яких прийшов казок?»
Казкове рандеву

     Як гадаєте, чи може дружити вовк з іншими тваринами? У казці — безперечно! У подорож цією казковою країною вирушили учні 2 класу ЗЗСО № 249.
    До малюків завітали герої їх улюблених казок «Рукавичка», «Лисичка сестричка і вовк - панібрат», «Червона шапочка», «Вовк  та семеро козенят» та інші. Веселі та повчальні історії про дружбу, взаємодопомогу, але, водночас, і про хитрість та підступність, викликали у маленьких слухачів бурхливі емоції.
 
 
 

    Діти активно обговорювали пригоди, перевтілювались у героїв улюблених казок та залюбки брали читати книжки.


 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter