Бібліотека №115

02.06.2015

Вихідні видалися рясними на свята та святкування. Вітаємо всіх киян із Днем Києва, випускників із останнім дзвоником, та усіх і кожного із Днем захисту дітей!
 
У п’ятницю 29 травня бібліотека для дітей  №115 взяла участь у районному святі, присвяченому Дню Києва. Підготовлене бібліотекою києвознавче лото із подарунками доповнило ряд святкових розважальних заходів влаштованих для мешканців Деснянського району: пісні, танці, показ дизайнерської колекції місцевих художників по костюму, ряд майстер-класів, вікторин, благодійних розпродажів, виставок.
 
У неділю, 31 травня, бібліотека дислокувалася в Деснянський парк на продовження масових гулянь на честь столиці. Винуватці свята – кияни – радо приймали участь у запропонованій бібліотекою вікторині «Чи знаєш ти Київ?», вигравали книжки та солодкі подарунки.
Бажаємо вам більше свят та пропонуємо святкувати разом!
 

03.06.2015

«Приведи друга!»
 
Сьогодні у бібліотеці людно! Бо саме сьогодні у нас проходить акція «Приведи друга до бібліотеки!», за умовами якої за кожного нового користувача, якого ти приведеш і запишеш до нашої бібліотеки, ти матимеш шанс взяти участь у безпрограшній лотереї.
 
Радо повідомляємо, що кожен з черги, яка вистроїлася для запису на абонементи, отримав винагороду. Окрім почесного статусу читача нашої бібліотеки, цікавих книжок, кожен дістав приз, який запропонувала йому удача, схована у нашій лотерейній скрині.
Поталанило і бібліотеці: сьогодні у нас стало на 27 друзів більше!
 
 
 

 

03.06.2015

Угадай-ка!
(година-вікторина)

3 червня у бібліотеці №115 для учнів другого класу ЗОШ № 275 провели вікторину «Угадай-ка!» із обізнаності у сюжетних перипетіях, колізіях, які стоять перед героями дитячих казок. Дякуємо всім, хто брав участь! Вітаємо знавців казок!
 

Запрошуємо вас на канікули до бібліотеки!
 

27.05.2015

Добрий і лагідний мрійник

 
До 80-річчя від дня народження відомого українського письменника Юрія Феодосійовича Ярмиша у бібліотеці №115 провели літературну годину для першокласників ЗОШ № 259.
Ім’я Юрія Ярмиша добре відомо усім дітям молодшого віку, їх батькам, бабусям і дідусям. Його твори вчать добру, вірності, сміливості, відкривають маленьким читачам змогу поринути у світ неймовірних пригод у пошуках щастя та мрії.
У бібліотеці ще повно цікавого для малих і дорослих. Чекаємо на всіх!

 

22.05.2015

Український інфекціоніст Ілля Ілліч Мечников
(до 170-річчя Мечникова І.І., імунолога та мікробіолога)

22 травня в рамках проекту «Українці в контексті розвитку європейської цивілізації» бібліотека провела для учнів 9 класу ЗОШ № 259 наукову годину, присвячену історії життя та науковому доробку українського вченого, лауреата Нобелівської премії з медицини та фізіології Іллі Ілліча Мечникова.

Діти ХХІ ст., які користуються усіма зручностями сучасної науки, вперше почули про наукові розробки великого природознавця, медика, викладача, творця теорії, яка зчинила переворот у багатьох областях медицини та бактеріології, і має потенціал розвитку у майбутньому. 
 
 Аби не було соромно чогось не знати – приходьте до нас аби більше читати.
Запрошуємо всіх до бібліотеки!
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter