Бібліотека №115

13.03.2019

«Літературні незнайомці у Фейсбуці»
Інформ - дайджест
 
         І знову зустріч! У рамках проекту "Територія Н" з учнями 7 класу ЗЗСО №251 було презентовано новий підхід у вивченні літератури.
 
 
 

      Учасники науково-популярного клубу представили домашнє завдання - акаунти в соціальній мережі Фейсбук героїв твору Едгара Алана По «Золотий жук». Кожний учень брав участь у наповненні сторінок, а герої Вільям Ленгран та Джупітер Едгарсон здавалися реальними людьми, що живуть серед нас. Вони ніби живі люди спілкувались з нами з екрану.
 
 

      Друга частина засідання клубу була несподівана. Учні підготували квест для своїх керівників, який отримав високу оцінку керівника проекту «Наукова Світлиця».
           Кожне засідання клубу завжди несподіване, неймовірне, яскраве.
    Чекаємо наступної зустрічі.   
 
 

11.03.2019

«З Шевченка починається весна»
Шевченківське свято
 
Перші березневі дні у бібліотеці традиційно пов’язані з іменем Тараса Шевченка та насичені численними, особливими, заходами.

Кожен, хто заходив до бібліотеки, долучався до гри-вікторини «Що ти знаєш про Т. Шевченка?» та брав участь у літературному лото «Як ми читали Шевченка». Велика кількість творів поета була представлена на книжкових виставках «Мистецький світ Т. Шевченка» та «Віршів віночок від Шевченка». Особливу увагу привертала до себе виставка дитячих малюнків наших читачів «Малюємо за творами Шевченка».
Мелодичні, співучі вірші поета мали особливе звучання під час голосних читань «Звучать Шевченкові слова», які пройшли у навчально-виховному комплексі «Мрія». Діти із захопленням та любов’ю читали вірші Великого Кобзаря.

Дякуємо всім користувачам, які святкували Шевченківські дні разом бібліотекою!
 

07.03.2019

«У колі друзів»
Родинне свято
 
У Муніципальній Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного зібралися члени ГО"Українські родини", користувачі бібліотеки та всі охочі на презентацію фотовиставки під красномовною назвою "Родини, які надихають".
Ця ключова подія продовжилась культурно-розважальною програмою: майстер-класи, казкові вікторини, подорожі у «книжчин дім».
Книги відкривали свої сторінки для малечі, вели їх у чарівний світ фантастичних пригод, дарували гарний настрій. Кожен з маленьких учасників свята мав змогу вибрати та взяти додому цікаву книжку.
 

01.03.2019

«Ось така родиночка у нашого «Барвіночка»
Пізнавальний калейдоскоп

       В перший день весни бібліотекарі завітали до вихованців навчально-виховного комплексу «Мрія» з яскравими та цікавими журналами.
    Діти охоче гортали улюблені журнали, які були вже їм добре знайомі - «Барвінок», «Пізнайко», «Тачки» та знайомилися з новими періодичними виданнями. Журнали «Смайлик», «Карамельки», «Розумник», «В гостях у казки», «Котэлло» - стали справжнім відкриттям для маленьких читачів. Цікаві рубрики, яскраві малюнки та фотографії, велика кількість різноманітних анонсів та корисних порад нікого не залишили байдужими.
 
 
 

        Запрошуємо відвідати нашу бібліотеку та ознайомитися з новинками періодичних видань!
 
 

28.02.2019

«Країна Журналія»
День періодики

Мабуть, усі знають, що в бібліотеці поряд з книгами живуть багато журналів. Вони  тішать нас казками, оповіданнями, загадками, іграми, цікавими ідеями і саморобками.

Сьогодні фахівці бібліотеки завітали до підготовчих груп ДНЗ №689 з цікавими та захоплюючими розповідями про дитячі журнали. Подорожуючи сторінками журналів «Пізнайко», «Малятко», «Яблунька», «Барвінок», «Куля», «Чарівна принцеса», «Карамельки» та інші.

Діти під час огляду охоче слухали, залюбки гортали сторінки журналів та виконували ігрові завдання.
Бібліотека отримує чималий репертуар періодичних видань для дошкільників. Усі вони представлені у куточку «Ось яка родиночка у нашого «Барвіночка» сектору обслуговування дошкільників та дітей молодшого шкільного віку.

Запрошуємо батьків та дітей відвідати бібліотеку та ознайомитися з новинками періодики!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter