Галерея мистецтв

02.05.2017

 

25.04.2017

«Міфи та реальність. Князі: Олег, Святослав, Володимир»
Засідання клубу «Моя Україна»

В Галереї мистецтв ЦРБ ім. П. Загребельного відбулося чергове засідання клубу на тему «Міфи та реальність. Князі: Олег, Святослав, Володимир».

За допомогою гумору лектор зумів передати хитросплетіння давньої історії, роль Олега у формуванні державності русичів, взаємовідносини князів Ігоря, Олега із древлянами. Нелегке і, подекуди, трагічне формування державності русичів навколо Києва для учнів стало цікавим і захоплюючим.
Головна особливість заходу полягала в тому, що лектор  на історичному матеріалі вчив слухачів самостійного мислення.
 

19.04.2017

«Те, про що не можна мовчати…»
Фотовиставка

19-20 квітня в Галереї мистецтв проходить арт-виставка «Те, про що не можна мовчати…» у рамках Всеукраїнського проекту «Інтеграція через діалог», на якій представлені фотороботи дітей-переселенців із зони АТО.
Цей арт-проект, через концептуальні фотографії, допомогає  молоді  відчути  переживання їх однолітків, які опинилися в нових життєвих ситуаціях, а також демонструє, як складні обставини впливають на трансформацію свідомості.
Соціальна арт-виставка «Те, про що не можна мовчати…» буде представлена в інших містах України, від Львова до Сєвєродонецьку.
 

14.04.2017

 

09.04.2017

«Еко - писанка»
Майстер-клас

9 квітня в Галереї мистецтв на майстер-класі «Еко-писанка» ми мали чудову нагоду познайомитися з новою технікою створення великоднього символу за допомогою різноманітних круп та насіння.

Діти з захопленням слухали  про символіку кольору, види традиційного орнаменту та його закодоване значення. Створюючи свою еко-писанку, діти старанно викладали орнамент, геометричний, рослинний, а також використовуючи християнську символіку.
В кожного вийшов чудовий подарунок, який стане справжньою прикрасою святкового столу!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter