Бібліотека №119

15.09.2023

   До бібліотеки № 119 на книготерапію «Ти + книжка» завітали діти, які вимушено переїхали до столиці через війну.
 
 
 
 
   Юні читачі не тільки залюбки занурилися в казково-книжкову країну, а й мали нагоду поділитися своїми читацькими захопленнями та обговорити прочитане за літо. Позитивного настрою додали книжкова вікторина «Книга запитує - книга відповідає» та гра «Знайди літературну пару». А свою творчу креативність діти виявили у створенні малюнків з улюбленими героями книжок.
 

07.09.2023

 
Заняття ігрової студії «Мовні витребеньки», що вібулося у  дитячій бібліотеці № 119, було присвячене Міжнародному дню грамотності (International Literacy Day).
Експрес-гра «Шалені наголоси», мовознавчий квест «Слова зі слів», головоломка «Я почну, а ти продовж» - юні читачі корисно, з позитивними емоціями провели час, дізналися, що грамотність – це життєва необхідність, основа для навчання протягом всього життя, основа мовної культури людини. А читання книжок збагачує рідну мову, допомагає стати більш грамотними та освіченими.
 

06.09.2023

 
У День читання книг бібліотека № 119 гостинно зустріла вихованців з вадами мовлення ДНЗ № 176.
Голосні читання цікавих книжок, ознайомлення з новими дитячими журналами «Колобочок», «Малятко», «Смайлик», «Розумашки», що надійшли до бібліотеки, гра «Кмітливі читайлики» - разом з бібліотекарями малята залюбки опанували перші навички читання. «Малюнкове читання», коли в тексті деякі слова замінені на картинки, дуже сподобалося дітям та сприяло розвитку мовлення, мислення та уяви. А перегляд мультфільмів за українськими казками також заохотив маленьких читачів обрати у бібліотеці книжки, які вони вдома будуть читати разом з батьками.
 

30.08.2023

 
З нагоди Дня знань бібліотека № 119 влаштувала для дітей ігротеку «Готуємось до школи» на занятті  ігрової студії «Мовні витребеньки».
Настільна гра «Розмовні пазли», філворд «Шкільна плутанина», ребуси «Словесні сходинки», пізнавальні книжки «Мовограй», «Словограй» І. Січовика,  «Хто це?», «Що це?» М. Морозенко з мовними загадками - юні відвідувачі залюбки вдосконалювали знання з української мови та навички читання.
 

29.08.2023

 
У День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, у бібліотеці № 119 відбулась година вшанування «Висока ціна свободи».
Література про загарбницьку війну росії з Україною, презентація «Заради вільної України», відеосюжет «Герої-кияни» - розмова з дітьми була зворушливою, щирою, з відтінком смутку, але і надії на нашу перемогу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників і захисниць рідної землі. А «Соняшник свободи», виготовлений на майстер класі, став символом вдячності, незламності, любові до Батьківщини.
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter