Бібліотека №115

27.06.2019

«Патріотичний браслет»
Майстер клас
 
Сьогодні читачі бібліотеки долучилися до відзначення одного з головних державних свят України – Дня Конституції.

Хлопці й дівчата взяли участь у майстер класі з виготовлення патріотичних браслетів. Під керівництвом бібліотекаря навчилися плести із синіх та жовтих стрічок стильні прикраси.
Діти провели час у хорошому, творчому настрої, отримали море позитиву та чудові прикраси. Такі браслети можуть стати чудовим подарунком до Дня Конституції для себе або для близьких.
 
Вітаємо всіх з Днем Конституції України!
 

25.06.2019

«Райдужне книжкове літо»
Бібліокалейдоскоп

         Літні канікули мають звичку пролітати занадто швидко. Ось і червень майже промайнув.
       Протягом місяця бібліотека тісно співпрацювала з шкільними літніми таборами: Центру естетичного виховання «Гармонія», приватної Лінгвістичної гімназії, англомовного пришкільного табору «Веселка» ЗЗСО № 251, «Веселкова країна» ЗЗСО № 249. Незважаючи на ду-у-уже незвичайну спеку, діти встигали не тільки купатися та засмагати, а й відвідувати бібліотеку.
 
 
 

      Бібліотекарі провели цікаві зустрічі: з дитячою письменницею,  мистецтвознавцем, шкільним поліцейським, юристами... Також маленькі відвідувачі прийняли участь у майстер класах, грали у настільні розвиваючі ігри, дивилися мультики, тощо.
       Також викладачі англійської мови разом з бібліотекарями провели незвичні бібліотечні уроки англійською мовою для вихованців англомовного пришкільного табору «Веселка». Діти пересвідчились, що завдяки бібліотеці відкриваються нові можливості, навіть, у вивченні англійської мови.
 
 
 

         Закінчився період літніх пришкільних таборів, проте літо в бібліотеці триває.
        Запрошуємо на літні канікули до бібліотеки для читання творів за програмою, розширення кругозору та творчої уяви.
 
 

21.06.2019

«Візок добрих казок»
Казкова подорож

     Для вихованців приватної Лінгвістичної гімназії звичайний день у бібліотеці перетворився на казкову подорож: відкрилися двері у чарівну неповторну країну казки.
   Мандрівка захопила дітей з самого початку. Маленькі мандрівники поповнили свої знання про українські казки та казки народів світу, розвивали логічне мислення, уважність, уяву, спостережливість.
 
 
 

    Яскравих емоцій та позитивного настрою додали : вікторини, листи, математичні задачі, загадки та руханка. Діти згадали усі прочитані казки і поділилися своїми враженнями.
     Тож ми впевнені, що казка і надалі буде добрим другом і порадником для маленьких читачів. Вірте у казку, і вона завжди буде поруч з вами!

 
 

19.06.2019

«Бережи себе»
Урок безпеки

Сьогодні діти з літнього табору Центру естетичного виховання "Гармонія" зустрілися з представницею Національної поліції України, старшим лейтенантом Олександрою Пономар.

Офіцер розповіла про правила поведінки на дорозі, про небезпеку спілкування з незнайомцями, про те, що робити, якщо ти загубився або залишився сам вдома.
Діти взяли активну участь у пізнавальній розмові, разом вони обговорювали, як попередити небезпечні випадки, де шукати допомоги, якщо потрапили у неприємну ситуацію. Атмосфера безпосереднього спілкування доповнювалась поліцейськими історіями й секретами, що їх переповідала дітям старший лейтенант поліції, цікавими запитаннями та дитячими життєвими історіями.

Час минув непомітно. Зустріч була дружньою та пізнавальною!
 

12.06.2019

«Золота рибка»
Майстер клас

У Галереї мистецтв  ЦРБ ім. П. Загребельного вихованці літнього табору ЗЗСО № 249 «Веселкова країна» відзначили Всесвітній день океану.

Бібліотекар розповіла дітям цікавинки про океани і нагадала про необхідність піклуватися про флору, фауну та оберігати природу від забруднення.
Учні з задоволенням прийняли участь у майстер класі «Золота рибка». З вживаних СД дисків та кольорового паперу діти виготовили оригінальну рибку - жительку океану. У кожного вийшла своя хвостата чарівниця, яка обов’язково виконає заповітну дитячу мрію!
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter