Бібліотека №115

25.05.2019

Мелодії весняного дня
Музична хвиля

Тепла та душевна компанія зібралася у вихідний день у Галереї мистецтв ЦРБ ім. П.Загребельного на творче спілкування в ритмах гітари та фортепіано.

У виконанні дітей музичної студії «Ритм» звучали найвідоміші та улюблені всіма хіти вітчизняної та зарубіжної музики, повільні та запальні мелодії, інструментальні композиції, музичні п’єси для фортепіано. Розчулені батьки пишалися юними талантами, відвідувачі отримували насолоду від концерту.
Дякуємо надзвичайно талановитим дітям студії та її керівнику Людмилі Олександрівні за чудовий музичний подарунок та святковий настрій!
 

24.05.2019

«Неповторна Країна»
Урок-подорож

Сьогодні до нас завітали учні перших класів ЗЗСО №275 на незвичайний урок-подорож чудовою країною, яку неможливо знайти на жодній карті. Це - захоплююча та неповторна Країна книг.
Новенькими палітурками та яскравими ілюстраціями зачаровували малечу різноманітні видання та супроводжували їх у чарівний світ казки, фантастичних пригод та мандрів. Подорож пройшла усіма шляхами та зупинками нашої чарівної країни Бібліотеки, тож діти мали змогу переглянути книжкові виставки, взяти участь у літературних конкурсах та вікторинах, продемонструвати свої знання літературних персонажів та казкових героїв.
Запрошуємо всіх подорожувати разом з нами!
 

22.05.2019

«Геніальний клас»
Фінальне рандеву


      Сьогодні відбулося завершальне, у цьому навчальному році, засідання членів науково-популярного клубу «Територія Н», у рамках проекту «Наукова Світлиця».
      Протягом року учні 7 класу ЗЗСО № 251 відкривали для себе багато нового з складного та неймовірно цікавого світу науки: проводили власноруч наукові досліди, створювали сторінки літературних персонажів у мережі Фейсбук, розробляли наукові квести та ставили театралізовані постановки наукових фразеологізмів, тощо.
 
 

      Сьогоднішня зустріч стала святом для усіх: фонтан яскравих емоцій викликали наукові дослідження, показ «Ультрафіолетового шоу» Театру Науки та флешмоб "Геніальний клас".
       Від керівника клубу «Територія Н» Олексія Смірнова учні отримали почесний кубок гри "Геніальний клас", а від бібліотеки - подяку та солодощі.
 
 

    Дякуємо нашим партнерам за навчальний, пізнавальний, цікавий рік та веселу компанію!
    Пам’ятайте, чим більше ви отримуєте знань, тим яскравішим стає ваш світ! Приєднуйтесь до нас у наступному учбовому році!



 
 

15.05.2019

«Все починається з сім’ї»
Родинне свято

Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. «З родини йде життя людини», - говорить народна мудрість.

У Міжнародній день сім’ї бібліотека разом з учнями 3 класу ЗЗСО № 275  провела родинне свято.

Дітям було презентовано книжкову виставку «Обереги українського народу», де ознайомили з літературою про сім’ю, рід та родовід. Учні жваво усім цікавились, слухали розповідь бібліотекаря про традиції української родини та розповіли про звичаї у своїх родинах.
А у творчій майстерні провели майстер-клас «Ромашка – символ сім’ї, оберіг родини». Діти зробили квіточку, як оберіг для своєї сім’ї.
Наприкінці свята для школярів влаштували цікаву ігротеку, в ході якої вони ознайомились та пограли у різні види ігор.

Час пройшов плідно і творчо.
 

08.05.2019

«Червоний мак як символ»
Майстер-клас

Розцвітають маки навесні..
Як вогонь горять вони у полі...
Квіти Пам’яті кричать нам з глибини:
Зупиніться, люди! –
Хватить крові!

Г. Осарчук

У День пам’яті та примирення всі українці одягають квітку маку, тим самим віддаючи шану жертвам Другої світової війни.

Сьогодні до бібліотеки завітали учні 2 класу ЗЗСО №251 на патріотичний майстер-клас по виготовленню маків Пам’яті.
Бібліотекар розповіла дітям про мак як символ пам’яті, про тих, хто загинув під час Другої світової війни та гине сьогодні на Сході за незалежність України. Учням показали як робити маки з гофрованого паперу і всі поринули в творчий процес. Кожен хотів, щоб його квітка була найкращою, тому в роботу вкладали все своє вміння та старання. Виготовлені маки діти подарують своїм близьким і знайомим.
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter