Бібліотека №119

Андрій М’ястківський

 
До вашої уваги пропонується пам’ятка, складена до 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі, із тематичного циклу „Друга світова війна очима українських поетів” і присвячена українському письменнику, поету-фронтовикуАндрію М’ястківському.
 
 
 

Марина Павленко - сучасна українська письменниця

 
До вашої уваги пропонується пам’ятка, складена в рамках проекту бібліотеки № 119 для дітей Деснянської ЦБС „Маленькі кроки у світ великої літератури” і присвячена українській письменниці, художниці, педагогу Марині Павленко.
 
 
 

Ніна Воскресенська

 
Шановні читачі!

До вашої уваги пропонується пам’ятка, складена в рамках проекту бібліотеки № 119 для дітей „Маленькі кроки у світ великої літератури”, яка  присвячена українській дитячій письменниці Ніні  Воскресенській.
 
 
 

Марія Боровиченко

 
Шановні читачі!
 
До вашої уваги пропонується пам’ятка, складена в рамках проекту Деснянської ЦБС „Треба жити і пам’ятати” до 70-х роковин визволення України від фашистських загарбників і присвячена уродженці Київщини, Герою Радянського Союзу, мужній розвідниці й санінструктору Марії Боровиченко.
 
 
 

Юні герої Великої Вітчизняної Війни

 
  Інформаційний список «Юні герої Великої Вітчизняної війни» складений у рамках патріотично-просвітницького проекту Деснянської ЦБС «Треба жити і пам’ятати», присвяченого 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників. 
 
 
Більше статтей...
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter