Бібліографічна продукція

 

Деснянський район на сторінках преси - I півріччя 2014 р.

 
  Поточний бібліографічний список  «Деснянський район на сторінках преси» повідомляє про найважливіші статті з періодичних видань, що надійшли в Центральну районну бібліотеку № 141 Деснянської ЦБС протягом  І півріччя 2014 року.
 
 

Деснянський район на сторінках преси - II півріччя 2013 р.

 
  Поточний бібліографічний список  «Деснянський район на сторінках преси» повідомляє про найважливіші статті з періодичних видань, що надійшли в Центральну районну бібліотеку № 141 Деснянської ЦБС протягом  ІI півріччя 2013 року.
 
 

Гендерна рівність – запорука розвинутого суспільства (2014)

Шановні користувачі!
 
 
  Вашій увазі пропонується пам’ятка „Гендерна рівність – запорука розвинутого суспільства”.
 
 

Захист трудових прав вагітних жінок і молодих мам (2014)

 
  Народження дит­ини - од­не з тих рішень, які повністю змінюють жит­тя жінки. При­хо­дить час за­но­во переоцінити ба­ланс між професійними до­сяг­нен­ня­ми, ро­ди­ною, кар'єрою, тур­бо­тою про се­бе.
 
 

Кучер Василь Степанович (1911–1967) (2014)

Шановні  Деснянці
 
 
  Вашій увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену українському письменнику, учаснику визволення України від німецько-фашистських загарбників - Кучеру Василю Степановичу.
 
 
 

Юні герої Великої Вітчизняної Війни (2014)

 
  Інформаційний список «Юні герої Великої Вітчизняної війни» складений у рамках патріотично-просвітницького проекту Деснянської ЦБС «Треба жити і пам’ятати», присвяченого 70-річчю визволення України від німецько-фашистських загарбників.
 
 

Вона творила людям на радість (2014)

Шановні користувачі!
 
 
  Вашій увазі пропонується пам’ятка „Вона творила людям на радість”, присвячена 105-й річниці від дня народження народної художниці України, лауреата Державної премії УРСР ім. Т. Г. Шевченка Марії Оксентівни Примаченко.
 
 

Юний герой - молодогвардієць Олег Кошовий (2014)

Юні друзі!
 
 
  Вашій увазі пропонуємо пам’ятку про героя Радянського Союзу Олега Васильовича Кошового - одного з керівників підпільної організації «Молода гвардія» під час Другої світової війни.
 
 
 

Матеюк Микола Антонович (1908-1960) (2014)

Шановні Деснянці!
 
 
  Вашій  увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену  військовому розвіднику,  учаснику визволення України від німецько-фашистських загарбників - Миколі Матеюку. 
 
 

“Здоров’я – найдорожчий скарб” (2014)

 
  У поточному бібліографічному списку «Здоров’я  - найдорожчий скарб» користувачі знайдуть відповіді на хвилюючі їх питання стосовно здоров’я, методів його закріплення та профілактики захворювань організму.
  Мета цього бібліографічного списку — донести до кожного користувача важливість збереження свого здоров'я.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter