Бібліографічна продукція

 

Історія Кримських земель у творах українських та зарубіжних письменників (2012)

 

Інформаційний список «Історія Кримських земель у творах українських та зарубіжних письменників» складений бібліотекою № 119 у рамках проекту Деснянської ЦБС «Відкриваємо Україну», ч. 3 «Мандруємо Сходом та Південними областями України».

Мета списку – ознайомити читачів з історією Криму у творах українських письменників, що користуються попитом, а також у творах зарубіжних, зокрема російських, письменників, які незаслужено забуті.

 
 

Галина Миколаївна Малик (2012)

 

До вашої уваги пропонується пам’ятка, складена в рамках проекту Деснянської ЦБС „Відкриваємо Україну” і присвячена уродженці Південної України – відомій українській письменниці Галині  Малик.

 
 
 

„Море - це моє життя” (до195-річчя І.К. Айвазовського) (2012)

 

Мета вебліографічної довідки – зібрання інформації про життя та творчість відомого художника-мариніста  І.В. Айвазовського.

 
Збір матеріалу проведено за сайтами Інтернету.

Сподіваємось, що вебліографічна довідка стане в нагоді учням 7- 9класів та батькам для самоосвіти, бібліотекарям та вчителям - на допомогу у підготовці  до проведення масових заходів.  

 
 

Письменники Південної України та АР Крим (2012)

 
Бібліографічний покажчик „Письменники Південної України та АР Крим”, підготовлений за проектом „Відкриваємо Україну” (2010-2012), ч. 3: „Подорожуємо Кримом та Східними областями України”.
 
Мета видання – висвітлення матеріалів про життя та творчість майстрів художнього слова Південної України та Ар Крим 19-21 століття - уродженців даного регіону в його сучасних адміністративно-територіальних межах.
 
Матеріали згруповані за п’ятьма місцевостями: Запоріжжя, Миколаївщина, Одещина, Херсонщина, АР Крим.
 
 
 

Кучер В.С. (до 100-річчя від дня народження) (2012)

Переглянути
 

Рецепти здоров'я і довголіття (2012)

Рецепти здоров'я і довголіття
 
 

 
 

Цей чарівний, чарівний Крим! (2012)

Цей чарівний, чарівний Крим! 
 
 
 
 

"Крим - перлина Південної України"(2012)

"Крим - перлина Південної України" (2012)
 
alt
 
 
 

Справжнє щастя може відчути той, хто зазнав горе… (Підмогильний В.) 2012 р.

                 Справжнє щастя може відчути той, хто зазнав горе… 
alt
 
Мета виставки: ознайомити з життєвим та творчим шляхом одного із найяскравіших прозаїків 1920-х рр., одним із найпотужніших українських модерністів ХХ ст., одним із яскравих представників літератури «Розстріляного відродження» - Валер’яна Підмогильного із Придніпров’я.

 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter