Бібліотека ім. В. Кучера

Тимощук Василь Арсентійович

 
Вашій увазі пропонуємо флаєр, присвячений читачу нашої бібліотеки, художнику, співаку-аматору Тимощуку Василю Арсентійовичу.
 
 
 

Злочин без терміну давності

 

Вашій увазі пропонуємо флаєр присвячений  Дню пам’яті жертв депортації кримсько-татарського народу з Криму.

 
В Україні на державному рівні відзначається День скорботи і пам'яті жертв депортації кримсько-татарського народу. Верховна Рада встановила 18 травня Днем пам'яті і скорботи з нагоди депортації кримських татар. 
 
Депортація кримсько-татарського народу один з найбільших злочинів радянського режиму. Увесь кримськотатарський народ радянська влада звинуватила у співпраці з нацистською Німеччиною під час Другої світової війни. Загальна кількість вигнаного з Криму корінного народу склала 200 тисяч осіб.
 
 
 

Биківнянські могили

 
Вашій увазі пропонуємо флаєр до дня вшанування пам'яті загиблих від комуністичного терору 1937-1941 років у національному історико-меморіальному заповіднику “Биківнянські могили”.
 
 
 

Олег Ольжич

 
Вашій  увазі пропонуємо пам’ятку присвячену українському поету, археологу і політичному діячу Олегу Ольжичу згідно проекту «Україна в контексті європейської інтеграції».
 
 
 

Кульбаба лікарска

 
 
 
 
 
 Кульбаба лікарська (закладка)
 

Від Різдва - свята гожого

«Від Різдва - свята гожого, до Водохреща Божого»

   
 

                                                           Шановні Деснянці!

 
Вашій увазі пропонуємо закладку присвячену циклу зимових свят: 7 січня – Різдво, 14 – старий і Новий рік (Новий рік за старим стилем) або Василія і 19 січня – Водохрещення.
                                                      ПЕРЕГЛЯНУТИ
 
 
 

Кожедуб Іван Микитович

 
Вашій увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену тричі Герою Радянського Союзу, Маршалу авіації  І.М.Кожедубу. 
 
 

Кучер Василь Степанович (7.07.1911–17.04.1967)

Шановні  Деснянці
 
  
  Вашій увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену українському письменнику, учаснику визволення України від німецько-фашистських загарбників - Кучеру Василю Степановичу.

 

 

 

Матеюк Микола Антонович (1908-1960)

Шановні Деснянці!
 
 
  Вашій  увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену  військовому розвіднику,  учаснику визволення України від німецько-фашистських загарбників - Миколі Матеюку.
 

“Здоров’я – найдорожчий скарб”

 
  У поточному бібліографічному списку «Здоров’я  - найдорожчий скарб» користувачі знайдуть відповіді на хвилюючі їх питання стосовно здоров’я, методів його закріплення та профілактики захворювань організму.
  Мета цього бібліографічного списку — донести до кожного користувача важливість збереження свого здоров'я.
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter