Бібліотека №151

Пам'ятка до Дня матері та Дня сім’ї

Шановні друзі бібліотеки!

Вашій увазі пропонуємо пам’ятку, підготовлену до Дня матері та міжнародного Дня сім’ї, яка знайомить Вас із традиціями українського народу що передаються із покоління в покоління.



 

Пам'ятка Людвігу ван Бетховену

Шановні Деснянці!

Вашій увазі пропонуємо пам’ятку, присвячену видатному німецькому композитору і піаністу, останньому представнику «віденської класичної школи» та до 190-річчя з дня смерті.



 

Дмитро Іванович Яворницький (1855 – 1940) історик, археограф, лексикограф, фольклорист, письменник


Шановні Деснянці!
Пропонуємо Вашій увазі  пам’ятку, присвячену українському письменнику, історику, археографу, етнографу, фольклористу, лексикографу – Дмитру Івановичу Яворницькому, ім'я якого овіяне легендами. З ним пов'язані малоймовірні, на перший погляд, пригоди при розшуках залишків козацької старовини. Кропіткий збирач народних переказів і спогадів, він сам став героєм багатьох з них.

 
 

Першокласні труднощі

 
Шановні батьки!

Початок навчання Вашої дитини в першому класі – складний і відповідальний етап у її житті, адже відбувається дуже багато змін. Це не тільки нові умови життя та діяльності, а й нові контакти, нові стосунки, нові обов'язки. Переживаються разом і перші шкільні труднощі – адаптація дитини до навчання в школі. Як допомогти їх подолати? Як знайти спільну мову з учителем і однокласниками? Що зробити для того, щоб першокласник не втратив інтерес до навчання? На ці та інші питання ми спробуємо відповісти, подавши певну літературу для батьків першокласників.

 
 
 

Школа молодого лідера

 

Бібліотечний театр

 
Якщо ви бажаєте отримати нові знання з театрального мистецтва, набути навичок акторської майстерності, якщо ви хочете продемонструвати свої таланти, якщо ви хочете отримати нове коло знайомств та зробити перший крок до популярності – ваше місце у нашому бібліотечному театрі.
 
 
 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter