Списки

ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – ВІД РОДИНИ (2012)

ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – ВІД РОДИНИ (2012) 
alt
 
 
 

Спортивні заклади Лісового масиву (інформаційна довідка) 2012 рік

Спортивні заклади Лісового масиву (інформаційна довідка) 2012 рік  
alt 
 
 

Рекомендаційний список "Життям зневажив рабство" (П.А. Загребельний) (2011 рік)

Рекомендаційний список "Життям зневажив рабство" (П.А. Загребельний)  (2011 рік)
title
 
 

Дитячі письменники Чернігівщини (2011)

Дитячі письменники  Чернігівщини


У списку зібрано деякі найцікавіші, на наш погляд, видання творів письменників Чернігівщини 1987 -2007 рр., що є у фонді бібліотеки.

Переглянути

 

Письменники, які прославили Північну і Центральну Україну (2011)

Письменники, які прославили Північну і Центральну Україну

Україна... Земля  благословенна, щедра не лише родючими чорноземами, буйними лісами, а й талановитими митцями.
Чимало видатних постатей у царині національної та світової літератури були уродженцями Північної та Центральної України.

Інформаційний список „Письменники, які прославили Північну і Центральну Україну” складено згідно проекту Деснянської ЦБС „Відкриваємо Україну”.

Мета списку – представити читачам імена найбільш уславлених літературних діячів, колискою яких є Північна та Центральна Україна, зацікавити життям та творчістю видатних земляків.

Переглянути

 

 

„Молода сім'я за здоровий спосіб життя” (2011)

„Молода сім'я за здоровий спосіб життя”

Мета нашого суспільства – щастя людини, й однією з важливих його складових є здорова, міцна сім'я. Саме вона вирощує та виховує повноцінне майбутнє покоління.

Щоб допомогти користувачам знайти відповіді на   вищезазначені питання складений поточний бібліографічний список „Молода сім'я за здоровий спосіб життя”.

Пропонований список включає 48 назв статей з періодичних видань, що надійшли до фондів бібліотеки в другій половині 2010 року.

Переглянути

 

 

Зростаймо громадянами (2011)

Зростаймо громадянами

Сучасний світ оцінює рівень цивілізованості держави залежно від того, наскільки її громадяни знають права, усвідомлюють свої обов’язки та поважають права інших людей. Тому в умовах розбудови демократичної, правової Української держави в центрі уваги має бути правова грамотність підростаючого покоління. 

Мета списку – виховання справжніх громадян України, формування їх правової культури, підготовка до активної участі у житті держави.

Пропонований інформаційний список знайомить із основними правовими документами нашого суспільства: Конституцією України, Конвенцією ООН про права дитини, Загальнодержавною програмою “Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини”, державними символами нашої Батьківщини, відкриває “правовий світ” для юних читачів.

Переглянути

 

 

Дитячі журнали XXI століття (Частина 2)

Дитячі журнали XXI століття (Частина 2)

 

     Вашій увазі пропонується рекомендаційний список «Дитячі журнали ХХІ століття. Ч. ІІ», який відображає інформацію про дитячу періодику, яка надходить до дитячої бібліотеки № 115.

      Це - Веселочка”,Детская энциклопедия”, Ералаш”,Колосок” та інші. Вони з нетерпінням чекають на зустріч з вами. Адже на їх сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, казок, переказів, історій, оповідань та віршів. В журна-лах розглядаються актуальні теми: морально-етичні норми поведінки дитини, стосунки однолітків, відно-шення до навколишнього світу, навчання та пізнання.

        Мета даного списку: познайомити читачів-учнів 5-6 класів та керівників дитячого читання з періодикою за період з 2009 по 2011 роки, яка знаходиться в фондах бібліотеки.

Переглянути

 

Дитячі журнали XXI століття (Частина 1)

Дитячі журнали XXI століття (Частина 1)

 

         Вашій увазі пропонується рекомендаційний список «Дитячі журнали ХХІ століття», який відображає інформацію про дитячу періодику, яка щомісяця надходить до бібліотеки № 115.

         Це - „Барвінок”, „Джміль”, „Професор Крейд”, „Пізнайко”, „Стежка”, „Ухтышка”, „Малятко”, „Котя”, „Джміль” та інші, з якими дитині буде завжди весело та цікаво, бо в кожному номері багато розвивальної захоплюючої інформації, цікаві казки, вірші, оповідання, захоплюючі розповіді і легенди про народні свята і обряди в різні пори року, розмальовки, ігри, конкурси, поробки... Імениті автори наповнюють сторінки журналів лише найякіснішою літературою, де діти можуть читати як здобутки класиків української, російської та світової літератури, так і сучасні твори…

           Мета даного списку: познайомити читачів-учнів та керівників дитячого читання з дитячою періодикою за період з 2009 по 2011 роки, яка знаходиться в фонді бібліотеки.

Переглянути

 

Азбука здоров’я (II півріччя 2010)

Азбука здоровя (II півріччя 2010)

У поточному бібліографічному списку «Азбука здоров’я» користувачі знайдуть відповіді на хвилюючі їх питання стосовно здоров’я, методів його закріплення та профілактики захворювань організму. 

Мета цього бібліографічного списку — донести до кожного користувача  важливість збереження свого здоров'я. 

Пропонований список включає 45 назв статей з періодичних видань, що надійшли до фондів бібліотеки в другій половині 2010 року. 

Матеріал в списку згруповано за рубриками, в середині рубрики за алфавітом прізвищ авторів. 

Бібліографічний список розраховано на широке коло читачів.

Переглянути

 

 
Знайшли помилку у тексті?
Будь ласка, виділіть її  та натисніть Ctrl + Enter